Lunchen &
Dineren

Heerlijk genieten van een

High Tea

High tea bij Herberg de Klomp is pure verwennerij. Laat u door de chef verrassen met allerlei hartige en zoete lekkernijen voor € 26,00 per persoon of € 30,00 inclusief een glas bubbels. Uiteraard schenken wij onbeperkt Slow tea.

Omdat wij met verse producten werken kunnen wij uitsluitend op reservering een high tea serveren.

Bij de klomp

Lunchen

Kies uit onze ruime lunchkaart en geniet heerlijk in onze brasserie of bij mooi weer uiteraard op het terras.

Wij serveren onze lunch van 12.00 uur tot 16.00 uur.

puur genieten!

In ons restaurant

Dineren in ons restaurant is puur genieten! Van onze culinair en altijd weer verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en een stijlvolle maar vooral gemoedelijke sfeer.
In ons restaurant serveren wij een wisselend menu, samengesteld door onze chef-kok, geïnspireerd op het seizoen met de voorkeur voor streekgebonden, biologisch en boerenproducten.

Ons keukenteam staat garant voor uitstekend en (h)eerlijk eten. “Bij voorkeur maak ik alles zelf: vers getrokken bouillon, huisgerookte zalm en huis gemaakte paté. Wij halen zoveel mogelijk verse producten uit het Vechtdal.  Wild in het seizoen komt zelfs van het landgoed waar Herberg de Klomp op gevestigd is: Landgoed Vilsteren. Elke dag is het weer een verrassing met welke producten wij mogen werken” aldus onze chef.

Wij serveren ons “Menu de Chef”. Hierbij heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een 3-, 4-, 5- of 6-gangen menu.
U kunt ervoor kiezen om u tijdens uw diner te laten verrassen maar wij lichten het menu uiteraard ook graag toe! Mocht u nog speciale wensen hebben met betrekking tot het diner dan horen wij dat graag.
Uiteraard houden wij rekening met speciale diëten en/of allergieën. (gelieve dit voorafgaand aan uw bezoek aan ons door te geven.)

Indien gewenst serveren wij u met zorg geselecteerde wijnen passend bij uw gerecht. Onze wijnkaart bestaat voor een groot deel uit biologische wijnen uit zowel traditionele als nieuwe wijnlanden. Wij maken een bewuste keuze voor kleine wijnhuizen waar nog met passie wijn wordt geproduceerd. Ons team vertelt u graag het verhaal achter deze wijnen.

Menu van de Chef

3-gangen € 45
4-gangen € 55
5-gangen € 65
6-gangen € 75

Gastronomisch arrangement

(uitsluitend per tafel te bestellen)
Regionaal aperitief
Menu van de Chef
Tafelwater

Begeleidende wijnen (evt. bob-variant)
Begeleidende bieren (evt. bob variant)
Frisdranken en/of sappen
Aangeklede koffie/thee

4-gangen € 95
5-gangen € 110
6-gangen € 125

Laat u culinair verrassen door onze chef en proef in alles het ambacht en de pure natuur.

Wij nodigen u graag uit dit te komen ervaren!

Lekker knus

Loungen

Herberg de Klomp beschikt over een knusse lounge. U kunt bij de openhaard heerlijk bijkomen na een mooie wandeling of genieten van een goed boek met een heerlijk glas wijn en een klein hapje. Tevens hebben wij een wisselend assortiment aan lokale speciaal bieren. Ons team vertelt u hier graag meer over.

Na een heerlijk diner kunt u uiteraard ook plaatsnemen in de lounge. Lekker nagenieten onder het genot van één van onze koffiesoorten in combinatie met een digestief.

Bij de klomp

Terrasje pakken

Vanaf 1 april is ons terras van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11.00 uur. U kunt overdag op ons terras terecht zonder reservering. In de avond vragen wij u te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Overdag kunt u bij ons op het terras terecht voor een kop koffie met iets lekkers, een (h)eerlijke lunch, goed glas wijn, bijzonder speciaal bier, borrelplank en schepijs. In de avond serveren wij u graag een culinair diner waar mogelijk bereid met producten uit het Vechtdal of zelfs van Landgoed Vilsteren. 

Ontspan en geniet van de idyllische omgeving van Landgoed Vilsteren.

Herberg de Klomp beschikt over een oplaadpunt voor elektrische fietsen. U bent van harte welkom om uw fiets kosteloos op te laden terwijl u onder het genot van een hapje en drankje uitrust.

Wij zien u graag.

Lekker exclusief voor speciale gelegenheden

Private Dining

Heeft u een speciale gelegenheid op zakelijk diner en stelt u het op prijs apart te dineren met uw gezelschap. De Klomp beschikt over de Hessumse Kamer, een gezellige ruimte met mooi gedekte tafel en uitzicht op het restaurant en de lounge. U zit apart maar niet alleen. Reserveert u de ruimte in combinatie met een diner dan berekenen wij geen huur voor het gebruik van deze aparte ruimte.

Een smakelijke beleving

Arrangement Scharrelroute

Een smakelijke fietsroute waarbij u langs boeren gaat scharrelen om de lekkerste producten te proeven.

De Klomp Charme Hotel & Restaurant is het startpunt van de scharrelroute. Dit is een schitterende fietstocht van circa 35 km door het prachtige Vechtdal. De route leidt langs een aantal lokale leveranciers, waar u vrij op het erf kan rondkijken (scharrelen). Bij een aantal producenten kunt u een voucher inwisselen en krijgt u een lekker streekproduct, om direct van te genieten of om mee te nemen in de scharrelmand welke u bij vertrek vanuit De Klomp meekrijgt. Hier zit tevens een heerlijke sandwich in voor onderweg.

U bepaalt zelf met hoeveel personen u de route fietst, er is geen minimum of maximum aantal personen aan verbonden.

Uitleg scharrelroute
Bij De Klomp Charme Hotel & Restaurant wordt u (bij voorkeur) om 10:30 uur hartelijk ontvangen met koffie en een lokale lekkernij. Wij overhandigen u de routes en vouchers samen met de scharrelmand. Om 11 uur gaat u onderweg naar de eerste stop. U eindigt met een drankje naar keuze en een borrelbroodje bij De Klomp Charme Hotel & Restaurant.

€ 27,50 p.p.

De scharrelroute kan worden gereserveerd van dinsdag t/m zaterdag. Voor reserveringen of meer informatie over de scharrelroute kunt u bellen met 0529-45 90 00 of mailen naar receptie@herbergdeklomp.nl

028-Verbeterd

Vilsterseweg 10
7734 PD Vilsteren
T +31 (0) 529 – 45 90 00
info@herbergdeklomp.nl

Openingstijden

7 dagen per week open
Maandag t/m Zondag vanaf 11:00uur