Herberg
De Klomp

Activiteiten

Jaaragenda 2023

Herberg de Klomp

Openingstijden

Graag tot snel in Vilsteren!

Herberg de Klomp is geopend op:

Maandag – Gesloten
Dinsdag  – vanaf 11:00uur
Woensdag – vanaf 11:00uur
Donderdag – vanaf 11:00uur
Vrijdag – vanaf 11:00uur
Zaterdag – vanaf 11:00uur
Zondag vanaf 11:00uur tot 17.00 uur

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u bellen naar 0529-45 90 00.

Werken bij Herberg de Klomp

Vacatures

Ben jij van nature gastvrij en enthousiast? Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s om ons team te versterken. Binnen ons team heerst een familiaire sfeer die wij graag overbrengen op onze gasten. Weet jij op persoonlijke wijze om te gaan met onze gasten en jouw collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken gemotiveerde en spontane medewerkers voor ons hotel en restaurant. Ben jij het die onze gasten in de watten legt en voldoe je aan één van onderstaande profielen?

Op dit moment zijn wij op zoek naar een geschikt kandidaat voor de volgende functie: 

Zelfstandig werkend kok (F/T)

Breng jij inspiratie, vakmanschap, creativiteit en een enorme positieve vibe met je mee om samen met ons de zaak naar een nog hoger niveau te tillen?

Wij zoeken een gedreven persoon met liefde voor het vak. Ons team bestaat uit jonge mensen met ambitie. Wij zoeken iemand die samen met ons mee wil groeien.

Herberg de Klomp heeft een Frans-moderne keuken waar gewerkt wordt met pure en eerlijke ingrediënten en veel seizoensproducten. Het interieur van het restaurant is warm en ingericht met moderne elementen. De totale beleving is waar het bij Herberg de Klomp om draait. Dit betekent aangename service, fine dining en een feel good sfeer.

Een jong en enthousiast team waarin hard werken wordt afgewisseld met veel gezelligheid. Daarnaast bieden we een 4-daagse werkweek (38-uur p/w) en een salaris bijpassend bij je ervaring!

Verantwoordelijkheden:

 • Plannen en uitvoeren van de dagelijkse mise-en-place;
 • Uitvoeren van bereidingen en doorgifte, bewaken en controleren van de kwaliteit;
 • Toezien op de werkzaamheden van hulpkrachten, geven van aanwijzingen en instructies;
 • Zorgdragen voor een veilige en hygiënische werkomgeving;
 • Meedenken in de ontwikkeling van de menukaart;

Profiel

 • Diploma zelfstandig werkend kok (niveau 3) of gelijkwaardig diploma;
 • Zelfstandig en stressbestendig;
 • Flexibel, allround en een teamspeler;
 • Oplossingsgericht, inventief en proactief;
 • Hands-on mentaliteit;
 • Verantwoordelijk;
 • Oog voor detail;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Wij bieden jou:

Goede sfeer met gezellige en hardwerkende collega’s en een een marktconform salaris. Tevens hanteren wij voor fulltime medewerkers een 4-daagse werkweek gebaseerd op 38 uur.

Medewerker bediening

Als enthousiaste medewerker bediening bied je een beleving. Je voorziet onze gasten van onvergetelijke momenten in ons restaurant.

Zodra gasten met een glimlach op hun gezicht vertrekken en aan iedereen willen vertellen hoe goed en gezellig het is bij De Klomp is jouw missie geslaagd!

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Het persoonlijk welkom heten van onze gasten
 • Bestellingen opnemen en de gast adviseren over onze gerechten en (bijpassende) dranken
 • Maken en serveren van dranken
 • Regelmatig de gasttevredenheid peilen
 • Persoonlijk afscheid nemen van de gast
 • Je werkomgeving schoon houden

Wij vragen:

Uitmuntend gevoel voor gastenbeleving. Je houdt van horeca en kunt commercieel denken. Je bent flexibel, zelfstandig, leergierig en betrouwbaar en hebt ervaring in de horeca. Je bent overdag en ’s avonds beschikbaar om te werken.

Wat bieden wij jou?

Goede sfeer met gezellige en hardwerkende collega’s en een een marktconform salaris. Tevens hanteren wij voor fulltime medewerkers een 4-daagse werkweek gebaseerd op 38 uur.

Medewerker afwas / huishouding (P/T of F/T)

Als afwasser en schoonmaker was je serviesgoed af met een automatische was/spoelmachine. Je sorteert pannen, serviesgoed en bestek. Daarna ruim je het in op de juiste plek, op de juiste afdeling.

Verder reinig je transportwagens, zorg je voor een schone werkruimte en maak je keukenapparatuur en -machines schoon. Soms is assistentie gewenst bij de schoonmaak van hotelkamers en het restaurant.

Wie zoeken wij?

Als onze nieuwe afwasser en huishoudingmedewerker ben je flexibel in te zetten en durf je de handen uit de mouwen te steken. Je voelt je verantwoordelijk en kunt goed zelfstandig werken. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je vindt het niet erg om in de weekenden en met feestdagen te werken.

Wat bieden wij jou?

Goede sfeer met gezellige en hardwerkende collega’s en een een marktconform salaris. Tevens hanteren wij voor fulltime medewerkers een 4-daagse werkweek gebaseerd op 38 uur.

Interesse?

Stuur jouw motivatie en CV per e-mail naar info@herbergdeklomp.nl t.a.v. Laura Antonissen

Erkend leerbedrijf

De Klomp Charme Hotel & Restaurant heeft een aantal enthousiaste leermeesters in dienst die leerlingen en stagiaires begeleiden in de keuken en bediening. Wij hebben een aantal plaatsen in ons bedrijf waar je als leerling jezelf kan ontwikkelen

Herberg de Klomp

Leveranciers

Herberg de Klomp

Cadeaubon

Uw familie of vrienden verrassen met een origineel cadeau? Denkt u eens aan een cadeaubon van De Klomp – Charme Hotel & Restaurant. 

U bepaalt de hoogte van het bedrag, een cadeaubon is al te bestellen vanaf € 10,00. U kunt ook eenvoudig op de button klikken rechts onder op deze website. 

Voor vragen neemt u gerust contact met ons op via 0529 – 45 90 00 of receptie@herbergdeklomp.nl

 

Vilsterseweg 10
7734 PD Vilsteren
T +31 (0) 529 – 45 90 00
info@herbergdeklomp.nl

Openingstijden

7 dagen per week open
Maandag t/m Zondag vanaf 11:00uur