reserveren-normaal.jpg

beschikbaarheid.jpg

Taxi en tafel reserveren

Nieuw! Een smakelijke fietsroute waarbij u langs boeren gaat scharrelen om de lekkerste producten te proeven.


De Klomp Charme Hotel & Restaurant is het startpunt van de scharrelroute. Dit is een schitterende fietstocht van circa 35 km door het prachtige Vechtdal. De route leidt langs een aantal lokale leveranciers, waar u vrij op het erf kan rondkijken (scharrelen). Bij elke producent kunt u een voucher inwisselen en krijgt u een lekker streekproduct, om direct van te genieten of om mee te nemen in de scharrelmand welke u bij vertrek vanuit De Klomp meekrijgt. Hier zit tevens een heerlijke lunch in voor onderweg.

U bepaalt zelf met hoeveel personen u de route fietst, er is geen minimum of maximum aantal personen aan verbonden.

Uitleg scharrelroute:

 

Bij De Klomp Charme Hotel & Restaurant wordt u (bij voorkeur) om 10:30 uur hartelijk ontvangen met koffie en speltappelgebak. Wij overhandigen u de routes en vouchers samen met de scharrelmand met hierin een heerlijke lunch.  Om 11 uur gaat u onderweg naar de eerste stop. U eindigt met een drankje naar keuze en een borrelplank bij De Klomp Charme Hotel & Restaurant.

 

 € 24,50 p.p. / kinderen  € 12,50 p.p.

De scharrelroute kan worden gereserveerd van woensdag t/m zaterdag.


Voor reserveringen of meer informatie over de scharrelroute kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Contactformulier