reserveren-normaal.jpg

beschikbaarheid.jpg

Taxi en tafel reserveren

Diner Restaurant

Dineren in ons restaurant is puur genieten! Van onze culinair altijd weer verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en een stijlvolle maar vooral gemoedelijke sfeer.

Op de regelmatig wisselende menukaart staan gerechten, bereid met het beste wat de nabije natuur te bieden heeft. Hiernaast bestaat de mogelijkheid tot keuze voor een 3-, 4-, 5- of 6-gangen menu van de chef. Ook serveren we vegetarische gerechten en houden we rekening met speciale diëten (gelieve dit voorafgaand aan uw bezoek aan ons door te geven.)

Ons keukenteam staat garant voor uitstekend en (h)eerlijk eten. "Bij voorkeur maak ik alles zelf: vers getrokken bouillon, huis gerookte zalm en huis gemaakte paté. Wij halen zoveel mogelijk verse producten uit het Vechtdal.  Wild in het seizoen komt zelfs van het landgoed waar Herberg de Klomp op gevestigd is: Landgoed Vilsteren. Elke dag is het weer een verrassing met welke producten wij mogen werken" aldus onze chef.

Indien gewenst serveren wij u met zorg geselecteerde wijnen passend bij uw gerecht. Onze wijnkaart bestaat voor een groot deel uit biologische wijnen uit zowel traditionele als nieuwe wijnlanden. Wij maken een bewuste keuze voor kleine wijnhuizen waar nog met passie wijn wordt geproduceerd. Ons team vertelt u graag het verhaal achter deze wijnen.

Voor groepen vanaf 8 personen maken wij graag een arrangement op maat. Ons menu van de chef is hiervoor een geschikt uitgangspunt.

Bij Herberg de Klomp proef je in alles het ambacht en de pure natuur. Wij nodigen u graag uit dit te komen ervaren.

 

Dinerkaart                                                                                                                                          

Bekijk hier onze dinerkaart.


Kindermenu

Bekijk hier ons kindermenu.

 

Lunchkaart

Bekijk hier onze lunchkaart.

dinerkaart kindermenu lunchkaart