reserveren-normaal.jpg

beschikbaarheid.jpg

Taxi en tafel reserveren

Lunchen & Dineren

Herberg de Klomp is de ideale pleisterplaats voor een lunch, diner of een klein hapje en drankje tussendoor. Het hele team werkt uitsluitend met verse ingrediënten die met respect voor milieu, mens en dier zijn geproduceerd, rechtstreeks van het land en uit onze eigen streek, het Vechtdal. In onze keuken gaan we terug naar de basis waar biologische en duurzame producten op ambachtelijke wijze worden samengevoegd tot lekkere en gezonde gerechten.

Herberg de Klomp biedt letterlijk voor ieder wat wils. In de knusse lounge bij de openhaard, in het sfeervolle restaurant, in de gezellige brasserie of op het zonnige terras is het voor iedereen puur genieten.

U bent van harte welkom om bij Herberg de Klomp te komen genieten van al het ambachtelijke goede dat het Vechtdal te bieden heeft.

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten.

Woensdag t/m zondag vanaf 10:00 uur.

Onze keuken is geopend van 12:00 tot 20:00 uur. 

Andere openingstijden in overleg mogelijk.

Graag tot ziens bij De Klomp!

 

dinnersite

Lunchen

Lunch

De lunchkaart van Herberg de Klomp biedt voor ieder wat wils. Geniet in onze brasserie of op ons zonnige terras van klassieke lunchgerechten, een gezonde salade of heerlijk ambachtelijk belegd speltbrood.

Diner restaurant

Diner restaurant

Dineren in ons restaurant is puur genieten! Van onze culinair altijd weer verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en een stijlvolle maar vooral gemoedelijke sfeer.

Lounge

Lounge

Herberg de Klomp beschikt over een knusse lounge. U kunt bij de openhaard heerlijk bijkomen na een mooie wandeling of genieten van een goed boek met een heerlijk glas wijn en een klein hapje.

Terras

Terras

Zodra de zon schijnt is het op ons terras heerlijk genieten van vers bereide koffie met een lekkernij, een heerlijke lunch, een goed glas wijn of een speciaal bier met borrelhap.

High Tea

High tea

High tea bij Herberg de Klomp is pure verwennerij. Laat u door de chef verrassen met allerlei hartige en zoete lekkernijen.

Taxi Culinair

Taxi culinair

Houdt u ook van samen culinair genieten? Met mooie gerechten en bijpassende wijnen? Dan is Taxiculinair ideaal voor u. Want de vraag wie er rijdt, behoort voorgoed tot het verleden. Taxiculinair haalt u op en brengt u weer veilig thuis.

Kerst

Kerst

Voor meer informatie over Kerst vieren bij De Klomp, hotelarrangementen en onze kerstmenu's: